× • Početna • Usluge • Boxi eko wc kabine • Kontakt • FacebookO nama
Ladanušić čistoća d.o.o. je gospodarsko društvo osnovano 2001. godine sa sjedištem u Rakitnu, općina Posušje. Jedno smo od prvih privatnih poduzeća s komunalnom djelatnošću u BiH. Više od 10 godina iskustva, tim odgovornih djelatnika te potrebna oprema, vozila, prostor i objekti omogućavaju nam kvalitetno pružanje usluga iz naše djelatnosti.
Usluge
ODVOZ I ZBRINJAVANJE KOMUNALNOG OTPADA
Prikupljanje i odlaganje komunalnog otpada iz domaćinstava i gospodarstva, uz osiguravanje potrebnih posuda (kante, kontejneri). Organizacija sustava prikupljanja i odlaganja komunalnog otpada za poduzeća, mjesne zajednice i općine.
SAKUPLJANJE ISKORISTIVOG OTPADA
Sakupljanje otpada i primarna obrada za proces reciklaže. Sakupljamo stari papir/karton, najlon, PET ambalažu, iskorišteno jestivo ulje i druge vrste otpada pogodne za proces reciklaže.
UNIŠTAVANJE ROBE ZA OTPIS / PROIZVODA S ISTEKLIM ROKOM TRAJANJA
Organizacija i izvođenje procesa uništenja ili drugog propisnog zbrinjavanja otpisane robe, bilo da se radi o artiklima s fizičkim oštećenjima, isteklim rokom trajanja ili drugim razlozima zbog kojih je ista neupotrebljiva, te na kraju izdavanje potrebne dokumentacije za knjigovodstveno provođenje otpisa i zadovoljavanje zakonskih propisa.
UNIŠTAVANJE OTPADA ORGANSKOG PORIJEKLA
Spaljivanje otpada životinjskog i biljnog porijekla u odgovarajućoj peći za spaljivanje koja radi u skladu sa zakonskim propisima BiH i EU. Posebno pogodno za uginule manje životinje, otpad iz mesnica i manjih klaonica, hranu biljnog i životinjskog porijekla i slično.
OSTALE VRSTE OTPADA
U mogućnosti smo samostalno ili u suradnji s partnerskim firmama u BiH i EU organizirati sakupljanje i zbrinjavanje i drugih vrsta otpada. Ukoliko imate bilo kakav upit slobodno nas kontaktirajte.
EKO WC KABINE (mobilni toaleti), KONTEJNERI (uredski, sanitarni, skladišni), OGRADA
Ladanušić čistoća d.o.o. je domaće gospodarsko društvo, čija je jedna od djelatnosti najam i održavanje mobilne opreme za manifestacije i gradilišta. Raspolažemo s velikim brojem pokretnih eko wc kabina (mobilnih toaleta) i više specijalnih vozila za održavanje i transport. Pored toaleta, nudimo i više vrsta različitih ograda i barijera, sanitarne, tuš, uredske i skladišne kontejnere, luksuznu toaletnu prikolicu, kante i kontejnere za otpad, spremnike za vodu, agregate za struju... Imamo višegodišnje iskustvo s organizacije i izvedbi mnogih velikih događaja i građevinskih projekata u BiH. Za sve upite i detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte www.boxi.ba


Ladanušić čistoća d.o.o. Sutina b.b. 88245 Rakitno, Posušje, Bosna i Hercegovina | Tel: + 387 39 695 200, Email: info@ladanusic.ba
Copyright © 2020 Ladanušić čistoća d.o.o. All rights reserved. This site is powered by GCR production